Kliently inleder samarbete med DEAR

Legaltech-bolaget Kliently inleder ett nytt samarbete med föreningen DEAR – De Enskildas Autentiska Röster. Genom samarbetet får DEARs medlemmar tillgång till juridisk rådgivning via appen Kliently till ett rabatterat pris. Målet är att stärka individens möjlighet att göra sin röst hörd och få det stöd hen behöver i mötet med myndigheter och offentliga verksamheter.
DEAR lyfter berättelser som ofta blir osynliga i vårt samhälle. Genom det här samarbetet vill vi vara med och bidra till att fler får tillgång till juridisk rådgivning, på ett enkelt och tryggt sätt, säger Nadja Hatem, VD och medgrundare, Kliently.

DEAR verkar för ett mer tryggt och inkluderande Sverige, där den enskildas perspektiv ges större utrymme. Genom att samla berättelser från både privatpersoner och yrkesverksamma inom offentliga verksamheter, kartlägger föreningen utmaningar i samhällsstrukturer – med målet att skapa förändring genom förståelse, insikt och gemensam kunskap.

När vi lyssnar på de röster som ofta inte hörs blir det tydligt att tillgång till juridisk rådgivning är avgörande. Samarbetet med Kliently ger våra medlemmar möjlighet att få stöd i situationer där de annars hade stått ensamma, säger Marie-Louise Silfwerax, jurist och medgrundare, DEAR.

Kliently är en legaltechbyrå som kombinerar traditionell juridik med smart teknologik för att göra juridisk hjälp mer tillgänglig. Genom att använda tekniska lösningar i vardagen gör Kliently det möjligt att hjälpa människor med frågor och ärenden som rör svensk juridik oavsett var användaren befinner sig. Rådgivningen sker inom flera olika rättsområden och finns också tillgänglig på fler språk än svenska.

Vi vet att många känner sig maktlösa när det kommer till juridik – särskilt i mötet med myndigheter eller andra större instanser. Vårt uppdrag är att förenkla och stötta, och samarbetet med DEAR är ett viktigt steg mot att göra juridisk hjälp mer tillgänglig för fler, säger Nadja Hatem, VD och medgrundare, Kliently.


Vill du kontakta Kliently eller DEAR för frågor eller intervju?
Mejla Nadja Hatem hos Kliently på nadja@kliently.se.
Mejla Marie-Louise Silfwerax hos DEAR på marie-louise@silfweraxjuridik.se

Kliently-juristen Anastasia Martins uppsats om barns rättigheter nominerad till pris

Anastasia Martin, jurist hos Kliently, har nominerats till det prestigefyllda priset för Bästa Examensarbete som delas ut av Uppsalajuristernas Alumnverksamhet. Hennes examensarbete, “Genom nålsögat – om sjuka barns möjligheter till uppehållstillstånd i Sverige”, är ett av tio nominerade bidrag.

Varje år delar Alumnistiftelsen vid Juridiska fakulteten i Uppsala ut pris till de två bästa examensuppsatserna. Nominerade arbeten väljs ut av lärare vid Juridicum och bedöms därefter av en jury bestående av ledamöter från Alumnirådet. Efter noggrann granskning utser juryn två vinnare som tilldelas 10 000 kr vardera och bjuds in att presentera sina uppsatser under Alumnidagen.

Vi är otroligt stolta över att ha Anastasia i vårt team. Hon kombinerar ett stort juridiskt kunnande med ett starkt samhällsengagemang, vilket verkligen speglas i hennes arbete. Att hon uppmärksammas i detta sammanhang är inte bara välförtjänt – det är också inspirerande, säger Nadja Hatem, VD och medgrundare, Kliently.

Anastasias examensarbete behandlar barns rättigheter i migrationsprocesser och fokuserar särskilt på hur barnets hälsotillstånd vägs mot statens intresse av att minska invandringen. Var exakt får det somatiskt sjuka barnet plats i dagens svenska migrationslagstiftning, och vems ”rätt” väger egentligen tyngst i praktiken? I arbetet berör Anastasia även frågan om det verkligen är alla barns bästa att få stanna i Sverige—i hennes mening en i vissa avseenden obekväm fråga som ändå måste lyftas.

Jag är verkligen jätteglad och framförallt väldigt stolt över att just mitt examensarbete nominerats, särskilt eftersom jag vet att det är flera hundra skickliga jurister som examineras från Uppsala universitet varje år. Som ju många vet ligger migrationsrätten mig väldigt nära hjärtat och därför föll det sig naturligt att närmare undersöka motsägelsen i att svensk barnrätt — till synes — aldrig varit starkare, medan den svenska migrationslagstiftningen i en allt snabbare takt håller på att begränsas, säger Anastasia Martin, jurist på Kliently.

Klicka här för att läsa hela uppsatsen.
För frågor eller intervju med Anastasia, mejla Anastasia.Martin@klientlylegal.se.

Kliently lanserar finansieringskoll för juridisk hjälp

Legaltech-bolaget Kliently har lanserat en ny tjänst som gör det enklare för kunder att ta reda på om de har rätt till finansiering genom rättsskydd eller rättshjälp. Finansieringskollen är en digital guide där användarna besvarar ett antal frågor för att ta reda på om de kvalificera sig för ekonomiskt stöd.
Vi vet att många drar sig för att söka juridisk hjälp på grund av kostnaderna, och att många inte känner till att de kan få hjälp med att finansiera sina juridiska ärenden genom exempelvis försäkring eller rättshjälp. Med finansieringskollen vill vi göra det enklare att få den hjälp man behöver utan att oroa sig för ekonomin, säger Nadja Hatem, VD och medgrundare, Kliently.

Rättsskydd ingår i de flesta hemförsäkringar och kan täcka en stor del av kostnaderna för juridisk hjälp i tvister. Rättshjälp å andra sidan är ett statligt ekonomiskt stöd som riktar sig till personer med lägre inkomst och begränsade tillgångar. Trots att dessa möjligheter finns, är det många som inte känner till dem eller vet hur de ska ansöka om stöden.

Finansieringskollen är ett verktyg som ger våra kunder klarhet i en ofta förvirrande process. På bara några minuter kan de ta reda på om de kan ha rätt till ekonomiskt stöd och på så sätt känna sig trygga med att vi hjälper dem att ansöka om stödet när de anlitar oss för juridisk hjälp, säger Anuta Sjunghamn, COO och medgrundare, Kliently.

Enklare tillgång till juridisk hjälp

Kliently är en legaltech-byrå som kombinerar teknologi med traditionell juridik för att göra juridisk hjälp mer tillgänglig och enkel för alla. Via Klientlys plattform kan användare boka juridisk rådgivning, anlita jurister för hjälp att hantera ärenden, få hjälp med att skriva avtal, och hantera juridiska frågor direkt online. Bolaget strävar efter att göra juridik begriplig och relevant för fler människor, genom att digitalisera sina tjänster och erbjuda hjälpen på flera olika språk.

Finansieringskollen är en del av Klientlys mål att göra juridisk hjälp tillgänglig för alla, oavsett ekonomiska förutsättningar. Tjänsten guidar användaren genom enkla frågor och ger direkt besked om möjligheten att få rättsskydd eller rättshjälp finns.

Vår vision är att ingen ska behöva avstå från juridisk hjälp på grund av ekonomiska hinder. Genom att kombinera teknologi med juridik kan vi hjälpa fler att få tillgång till sina rättigheter och skapa en tryggare tillvaro för våra kunder, säger Nadja Hatem, VD och medgrundare, Kliently.

Vill du testa Finansieringskollen eller kontakta Nadja eller Anuta för frågor eller intervju?

Testa Finansieringskollen här.

Mejla Nadja Hatem på nadja@kliently.se.
Mejla Anuta Sjunghamn på Anuta.Sjunghamn@klientlylegal.se.

Klientlys VD Nadja Hatem en av Sveriges superkommunikatörer

Nadja Hatem, grundare och VD på legaltech-bolaget Kliently, har blivit utsedd av Resumé som en av Sveriges 150 Superkommunikatörer 2024. Hon uppmärksammas för sitt innovativa sätt att kommunicera om svensk juridik på arabiska via sin kanal på TikTok.
– Det är en otrolig ära att bli erkänd som en av Sveriges Superkommunikatörer, särskilt med tanke på alla inspirerande namn på listan. Det här är en bekräftelse på att mod och nytänkande i kommunikationen verkligen kan göra skillnad, säger Nadja Hatem, VD och medgrundare, Kliently.

Resumé är Skandinaviens ledande branschmedia inom marknadsföring, kommunikation och medier. Deras årliga ranking, Sveriges 150 Superkommunikatörer, hyllar personer som med kreativ och banbrytande kommunikation förändrar samhället och driver statusen för kommunikationsområdet framåt. Deras egen beskrivning av utmärkelsen lyder:

”Utmärkelsen belönar personer som genom sin kommunikation fått oss att tänka i nya banor. Syftet med priset är att öka statusen för kommunikation som område.”

Innovativ kommunikation för mångfald och inkludering

Kliently har sedan starten haft ett tydligt mål att göra juridisk hjälp tillgänglig för fler människor, bland annat genom digitala lösningar och språkstöd. Genom att kommunicera på arabiska på sin egen kanal på TikTok når Nadja Hatem ut till nya målgrupper och visar att juridik kan vara både tillgänglig och relevant för fler. Nadjas kanal följs för närvarande av nästan 27.000 följare och flera av hennes videos har setts av över 100.000 personer.

– Sverige är ett mångfacetterat samhälle, och företag behöver anpassa sin kommunikation till den mångfald som finns för att verkligen nå ut. Genom att erbjuda juridisk rådgivning på arabiska och möta våra användare där de finns, visar vi att inkluderande kommunikation inte bara är möjligt utan också nödvändigt för företag som vill nå ut till bredare marknader, säger Nadja Hatem.

Hela listan över Sveriges 150 Superkommunikatörer finns att läsa hos Resumé. Vill du följa Nadja Hatem på TikTok? Klicka här för att komma direkt till hennes kanal.

Kliently lanserar företagsabonnemang för juridisk hjälp

Legaltech-bolaget Kliently lanserar nu abonnemang för företag som behöver ett juridiskt bollplank, utan att de behöver anlita en inhouse-jurist. Genom abonnemanget får företag tillgång till Klientlys jurist, som täcker både ett brett urval av rättsområden och språk.
– Det finns ett stort behov av juridisk hjälp, särskilt hos små och medelstora bolag. Många företagare försöker söka svar på egen hand, men att hitta rätt inom den juridiska djungeln är inte lätt. Och då är det ganska skönt att ha tillgång till våra jurister så du snabbt och enkelt kan få den hjälp du behöver, säger Nadja Hatem, VD och medgrundare, Kliently.

Kliently är en juridisk hybridbyrå som kombinerar traditionell juridik med teknologi i syfte att göra juridisk hjälp mer lättillgänglig för alla. Kliently erbjuder traditionell juridisk hjälp, juridisk rådgivning genom videomöten i appen Kliently samt möjligheten att skriva skräddarsydda avtal på egen hand. De nya abonnemangen ger företag ett färdigt paket med videomöten och andra fördelar, till en fast årlig kostnad.

– Det är väldigt dyrt att anlita en inhouse-jurist som kan hjälpa företag se över och ta fram avtal, hjälpa med skattefrågor, stötta i frågor kring arbetsrätt och arbetstillstånd och så vidare. Därför sparar våra abonnemang både tid och pengar. Beroende på verksamhetens behov kan du skräddarsy abonnemanget och du får den hjälp du behöver, till ett rimligare pris, säger Nadja Hatem, VD och medgrundare, Kliently.

Företagsabonnemangen finns som färdiga paket, men kan också skräddarsys vid behov:

SmallMediumLarge
Bra prova på-paket som täcker grundläggande juridiska behovFör företag som ofta behöver hjälp med juridiska frågor.När ni vill en inhouse-jurist utan att behöva anställa en.
4 videomöten med jurist per år10 videomöten med jurist per år
+ 15% rabatt på juridiska ärenden

+ en personlig jurist som kontaktperson
+ behovsanalys för att förstå er verksamhet och vad ni kan behöva hjälp med
24 videomöten med jurist per år + 15% rabatt på juridiska ärenden
+ en personlig jurist som kontaktperson
+ behovsanalys för att förstå er verksamhet och vad ni kan behöva hjälp med
760 kr/år exkl moms1 738 kr/år exkl moms3 792 kr/år exkl moms

Klicka här för att läsa mer om abonnemangen.

Vill du kontakta Kliently frågor eller intervju?
Mejla Nadja Hatem hos Kliently på nadja@kliently.se.

Kliently utökar styrelsen och tar in ny investerare

Legaltech-bolaget Kliently utökar sin styrelse och väljer in bolagets nya medgrundare Victor Axelsson, entreprenören Mikkel Gerdes i styrelsen och den finansiella rådgivaren Stefan Eliasson som blir styrelseordförande. Kliently har även en ny delägare; techinvesteraren Susana Meza Graham.

Vid årsstämman den 14 juni 2024 valdes Klientlys nya CTO och medgrundare Victor Axelsson in i styrelsen. Styrelsen utökades även med entreprenören Mikkel Gerdes som också är en av bolagets investerare, samt den finansiella rådgivaren Stefan Eliasson som valdes till styrelseordförande. 

Vi är otroligt glada över att få in ny och vass kompetens i styrelsen. De nya ledamoterna kommer att kunna bidra med en mängd erfarenheter och stor kunskap vad gäller att driva och bygga techbolag, säger Nadja Hatem, vd och grundare Kliently.  

I styrelsen ingår sedan tidigare grundarna Nadja Hatem och Anuta Sjunghamn, PR-konsulten Karin Bäcklund samt entreprenören Johannes Hatem. Mikkel Gerdes är sedan 25 år entreprenör inom media, tech och startups med fokus på tillväxt och digital marknadsföring. 

Jag är sedan tidigare investerare i Kliently och nu ser jag fram emot att få hjälpa bolaget ännu mer. Jag ser en stor potential och det finns otroligt mycket roligt att åstadkomma med Kliently, säger Mikkel Gerdes. 

Stefan Eliasson har tidigare varit CFO på Mindler och verkat i roller som CFO och CEO inom pensions- och livförsäkringsbranschen i över 30 år.

Med min erfarenhet inom den finansiella sektorn så hoppas jag kunna tillföra kunskap och struktur till Kliently. Jag ser mycket fram till uppdraget i styrelsen, säger Stefan Eliasson. 

Susana Meza Graham är en veteran inom speljätten Paradox där hon har haft roller som operativ chef och marknadschef. Under 2020 startade hon investmentbolaget Aldeon och har sedan dess gjort en rad investeringar i både spelbolag och andra techbolag. Nyligen valde Susana att investera i Kliently.

 – Jag blev direkt nyfiken på Kliently och efter att ha träffat Nadja Hatem och Anuta Sjunghamn var det ett enkelt beslut att investera i bolaget. Förhoppningen är att jag också kan bidra med min erfarenhet till bolagets framtida framgång, säger Susana Meza Graham.

Nadja Hatem
vd och grundare
0736264843 
nadja@kliently.se

Kliently erbjuder juridisk rådgivning till privatpersoner och småföretag via digitala möten till låg kostnad och på flera olika språk. Kliently lanserades i december 2021.

SMÅA tar in juridisk rådgivning genom Kliently

Genom ett samarbete mellan legaltech-bolaget Kliently och SMÅA får nu SMÅA’s medlemmar tillgång till juridisk rådgivning till ett förmånligt medlemspris. Rådgivningen finns tillgänglig 365 dagar om året genom appen Kliently och möjliggör för medlemmarna att snabbt få kontakt med en jurist vid behov.
Många av våra medlemmar ringer in och har olika frågor kring a-kassa, arbetslöshet och företagande. Många av frågorna hanterar vi direkt men vi får också in en hel del frågor som kräver annan juridisk expertis. Och då kommer det här samarbetet verkligen göra skillnad för våra medlemmar, säger Ulrika Westergren kassaföreståndare för SMÅA.

SMÅA, a-kassan för företagare och deras familjemedlemmar, är Sveriges största företagarägda medlemsorganisation. De försäkrar företagare i små- och medelstora företag som vill försäkra sig mot inkomstbortfall vid arbetslöshet. SMÅA har idag fler än 100 000 medlemmar som alla numera har möjlighet att få juridisk rådgivning av erfarna jurister till ett förmånligt medlemspris direkt genom appen Kliently.

Vi är själva företagare och därför är det här ett viktigt samarbete för oss. Risken för inkomstbortfall är redan en orosfaktor hos många. Att inte riktigt ha koll på juridiken adderar bara till den oron. Bara genom att snabbt kunna ge svar på juridiska frågor har vi möjlighet att lätta på den oro många upplever och säkerställa att SMÅA’s medlemmar har god legal hälsa, säger Nadja Hatem, VD och medgrundare, Kliently.

Kliently är en juridisk hybridbyrå som kombinerar traditionell juridik med teknologi i syfte att göra juridisk hjälp mer lättillgänglig för alla. Visionen är att öka människors legala hälsa genom att göra det enkelt, smidigt och prisvänligt att få kvalitativ juridisk hjälp. Hos Kliently kan du bland annat boka juridisk rådgivning, skriva avtal, anlita ett juridiskt ombud för processer i domstol och även få hjälp vid både start och avslut av företag.

Majoriteten av företag i Sverige är små och medelstora företag som har en otroligt viktig roll för den svenska ekonomin. SMÅA’s tjänster utgör ett viktigt skyddsnät för de här företagarna och tillsammans med det starka utbud av tjänster vi har hos Kliently kommer vi kunna erbjuda företagare en stabil grund att stå på, säger Nadja Hatem, VD och medgrundare, Kliently.

Vill du kontakta Kliently eller SMÅA för frågor eller intervju?
Mejla Nadja Hatem hos Kliently på nadja@kliently.se.
Ulrika Westergren SMÅA på ulrika.westergren@smakassa.se.

Mindlers tidigare CTO ny co-founder hos Kliently

Victor Axelsson, tidigare CTO hos Mindler, går in som en av tre majoritetsägare i legaltech-bolaget Kliently. Tillsammans med grundarna Nadja Hatem och Anuta Sjunghamn satsar nu trion på att öka tillgängligheten i appen för att nå ut till ännu fler människor.
Jag och Anuta har mångårig erfarenhet inom juridiken och vet vilka möjligheter och fallgropar som finns inom branschen. Med vår kunskap och Victors styrka inom tech kan vi nyttja dagens teknologiska möjligheter till att nå visionen om juridisk hjälp som finns tillgänglig för alla, oavsett förutsättningar, språkbarriärer, ekonomiska skillnader och annat som gör att många idag inte får den hjälp de har rätt till, säger Nadja Hatem, grundare och VD hos Kliently.

Kliently är en juridisk hybridbyrå som kombinerar traditionell juridik med teknologi i syfte att tillgängliggöra juridisk hjälp till en bredare massa. Bolaget startades i december 2021 då Klientlys tjänster tillgängliggjordes digitalt genom appen Kliently. Detta har gjort det möjligt för användare världen över att få hjälp kring svensk lagstiftning oavsett var de befinner sig. Sedan starten har appens tjänster använts närmare 4000 gånger av människor världen över.
För en techie som jag är det otroligt spännande att jobba inom en bransch som knappt har påverkats av dagens moderna teknik. Här finns stora möjligheter och framförallt ett stort behov av modernisering och effektivisering, något jag ser fram emot att förändra genom Kliently, säger Victor Axelsson, CTO hos Kliently.

Victor Axelsson kommer närmast från en CTO-tjänst hos Mindler där han arbetade med tjänstens tech under en period som präglades av snabb tillväxt. Efter åren hos Mindler har han sedan hösten 2023 arbetat som CTO hos Kliently där huvudmålet har varit att stärka tjänstens teknologi och vässa den ytterligare för att göra det möjligt för fler att nyttjas av tjänsten.
Det är inte bara gemene hen som ska känna att det är enkelt att få tillgång till juridisk hjälp genom appen Kliently. Vår vision är att även juristernas dagliga arbete ska effektiviseras och förenklas. Kliently ska förkroppsliga lättillgänglighet inom juridisk, oavsett hur och varför du använder tjänsten, säger Victor Axelsson, CTO hos Kliently.

Vill du komma i kontakt med Victor Axelsson eller Nadja Hatem för att ställa frågor eller för intervju?
Mejla Nadja Hatem på nadja@kliently.se
Mejla Victor Axelsson på victor.axelsson@kliently.se

Kostnadsfri juristrådgivning genom försäkring

Genom ett samarbete mellan legaltech-bolaget Kliently och FörsäkringsUtveckling Sverige AB (FUAB), får nu FUABs medlemmar kostnadsfri juridisk rådgivning direkt i appen Kliently. Medlemmarna kan därigenom få juridisk hjälp 365 dagar om året och oavsett vilket rättsområde det rör sig om.
– För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra medlemmar nischad och personlig hjälp. Tack vare att Kliently har jurister i sitt stall som täcker samtliga rättsområden och dessutom finns tillgängliga online får våra medlemmar nu juridisk rådgivning när de behöver det och anpassad helt till deras behov, säger Stefan Örljung, partner hos FUAB.

FUAB förmedlar skräddarsydda gruppförsäkringar till företag, fackföreningar och medlemsförbund. Som enda nordisk förmedlare av gruppförsäkringar är målsättningen att erbjuda lösningar som tar ett helhetsgrepp om försäkringstagarnas behov. Medlemmarna får då en försäkring som täcker allt, snarare än flera försäkringar som alla täcker varsitt område.

– Att du direkt i din försäkring får möjlighet att prata med en jurist ger försäkringen ett starkt mervärde. Det är viktigt att alla har enkel och snabb tillgång till juridisk hjälp, inte bara när de hamnar i knipa utan också för att stärka deras skyddsnät och förhindra att de hamnar i knipor längre fram, säger Nadja Hatem, VD och medgrundare, Kliently.

Kliently är en juridisk hybridbyrå som kombinerar traditionell juridik med teknologi i syfte att tillgängliggöra juridisk hjälp till en bredare massa. Förutom att erbjuda hjälp och representation i rätten jobbar Kliently även utifrån premissen att människor bör skydda sig mot eventuella knipor genom att rådgöra med en jurist kring ens ekonomiska och legala status. Juristen kan då, genom konsultationer och avtal, hjälpa till att förebygga de vanligaste juridiska fallgroparna många i Sverige råkar ut för.

– Vi hoppas att vårt samarbete med Kliently kommer leda till att våra medlemmar känner en trygghet i att de också får legal hjälp när de än behöver eller vill ha det. På det sättet ser vi till att våra gruppförsäkringar inte bara ger dig ett ekonomiskt skyddsnät utan även ett juridiskt, säger Stefan Örljung, partner hos FUAB.


Vill du kontakta Kliently eller FUAB för frågor eller intervju?
Mejla Nadja Hatem hos Kliently på nadja@kliently.se
Mejla Stefan Örljung hos FUAB på stefan.orljung@fuab.com

NyföretagarCentrum Sverige och Kliently i nytt samarbete

Nu får företagare som kontaktar NyföretagarCentrum fördjupat stöd och även juridisk expertis tack vare ett nytt samarbete med legaltech-bolaget Kliently. Genom samarbetet kan NyföretagarCentrum runt hela landet erbjuda företagare hjälp i juridiska frågor och avtalsskrivning vid start och drift av nya företag.

Det här är ett väldigt viktigt samarbete för oss som själva är en startup. Vi har inte bara möjlighet att hjälpa företagare med avtalsskrivning och andra juridiska frågor som dyker upp när man driver ett företag. Vi har också möjlighet att direkt stärka det svenska näringslivet genom att göra det vi är bäst på; erbjuda kvalitativ och effektiv juridisk hjälp, säger Nadja Hatem, grundare och VD hos Kliently.

NyföretagarCentrum finns i fler än 220 av Sveriges 290 kommuner och ger kostnadsfri information och rådgivning till nya företagare, vilket underlättar start och drift av företag. Nu stärker man upp med expertis i juridiska frågor och avtal från yrkesverksamma jurister hos Kliently.

Vi är glada att Kliently tillkommit som partner till NyföretagarCentrum Sverige. Vid start av företag är det många som undrar hur man ska göra och då göra rätt. Genom samarbetet med Kliently ges nyföretagare och NyföretagarCentrum bättre möjligheter att snabbt kunna få svar på såväl enkla som komplicerade juridiska frågor, säger Harry Goldman, VD NyföretagarCentrum Sverige.

Kliently är ett legaltech-bolag som kombinerar traditionell juridisk hjälp med modern teknologi. Genom digitaliserade videomöten, tillgång till avtalsskrivning på egen hand och tillsammans med jurist samt direktaccess till erfarna jurister förkortar Kliently avsevärt väntetiden för kunden och har därför möjlighet att erbjuda kvalitativ hjälp snabbt och till ett mer plånboksvänligt pris. Sedan starten 2021 har tusentals människor från flera olika delar i både Sverige och världen fått hjälp genom appen Kliently i frågor, avtal och ärenden som rör svensk lagstiftning.

Klientlys sätt att arbeta förnyar en hel bransch. Att koppling finns tillbaka då grundarna av Kliently själva en gång i tiden var nyföretagare och gavs rådgivning genom NyföretagarCentrum gör detta samarbete än starkare, säger Harry Goldman, VD NyföretagarCentrum Sverige.

Sverige behöver flitiga företagare som bidrar till ekonomin och skapar nya arbetstillfällen. Men att starta upp och driva företag är otroligt tufft och ju mer hjälp, råd och information nya företagare får, desto större möjligheter har de att lyckas, säger Nadja Hatem, grundare och VD hos Kliently.

Vill du kontakta Kliently eller NyföretagarCentrum för frågor eller intervju?
Mejla Nadja Hatem hos Kliently på nadja@kliently.se.
Mejla Harry Goldman hos NyföretagarCentrum på harry.goldman@nyforetagarcentrum.se