Kliently utökar styrelsen och tar in ny investerare

Legaltech-bolaget Kliently utökar sin styrelse och väljer in bolagets nya medgrundare Victor Axelsson, entreprenören Mikkel Gerdes i styrelsen och den finansiella rådgivaren Stefan Eliasson som blir styrelseordförande. Kliently har även en ny delägare; techinvesteraren Susana Meza Graham.

Vid årsstämman den 14 juni 2024 valdes Klientlys nya CTO och medgrundare Victor Axelsson in i styrelsen. Styrelsen utökades även med entreprenören Mikkel Gerdes som också är en av bolagets investerare, samt den finansiella rådgivaren Stefan Eliasson som valdes till styrelseordförande. 

Vi är otroligt glada över att få in ny och vass kompetens i styrelsen. De nya ledamoterna kommer att kunna bidra med en mängd erfarenheter och stor kunskap vad gäller att driva och bygga techbolag, säger Nadja Hatem, vd och grundare Kliently.  

I styrelsen ingår sedan tidigare grundarna Nadja Hatem och Anuta Sjunghamn, PR-konsulten Karin Bäcklund samt entreprenören Johannes Hatem. Mikkel Gerdes är sedan 25 år entreprenör inom media, tech och startups med fokus på tillväxt och digital marknadsföring. 

Jag är sedan tidigare investerare i Kliently och nu ser jag fram emot att få hjälpa bolaget ännu mer. Jag ser en stor potential och det finns otroligt mycket roligt att åstadkomma med Kliently, säger Mikkel Gerdes. 

Stefan Eliasson har tidigare varit CFO på Mindler och verkat i roller som CFO och CEO inom pensions- och livförsäkringsbranschen i över 30 år.

Med min erfarenhet inom den finansiella sektorn så hoppas jag kunna tillföra kunskap och struktur till Kliently. Jag ser mycket fram till uppdraget i styrelsen, säger Stefan Eliasson. 

Susana Meza Graham är en veteran inom speljätten Paradox där hon har haft roller som operativ chef och marknadschef. Under 2020 startade hon investmentbolaget Aldeon och har sedan dess gjort en rad investeringar i både spelbolag och andra techbolag. Nyligen valde Susana att investera i Kliently.

 – Jag blev direkt nyfiken på Kliently och efter att ha träffat Nadja Hatem och Anuta Sjunghamn var det ett enkelt beslut att investera i bolaget. Förhoppningen är att jag också kan bidra med min erfarenhet till bolagets framtida framgång, säger Susana Meza Graham.

Nadja Hatem
vd och grundare
0736264843 
nadja@kliently.se

Kliently erbjuder juridisk rådgivning till privatpersoner och småföretag via digitala möten till låg kostnad och på flera olika språk. Kliently lanserades i december 2021.

Ladda ner appen Kliently och få hjälp redan idag