Lösningen på dina juridiska frågor och problem

Kliently ligger i framkant vad gäller det juridiska fältets utveckling tack vare vårt engagemang för ökad tillgänglighet, transparens och effektivitet när det kommer till juridisk hjälp.

Vi föreställer oss ett juridiskt landskap där kvalitativ rådgivning och representation inte bara är en tjänst ett fåtal har råd med utan snarare en grundläggande rättighet för alla.

Kliently är inte bara en digital plattform, det är vägen till omfattande juridiska lösningar där vemsomhelst, närsomhelst har möjlighet att få juridisk hjälp.

Stärkta rättigheter med lättillgänglig juridisk hjälp

Vårt mål är enkelt men omfattande; att göra juridisk hjälp tillgänglig oavsett eventuella geografiska, kulturella och ekonomiska hinder som kan finnas. Vi vill säkerställa att tillgången till juridisk hjälp och erfarna jurister finns inom räckhåll för alla. På det sättet kan vi minska på den stress och oro som följer när människor inte vet hur de ska navigera genom det juridiska landskapet.

Transparens i varje steg

För att du ska kunna känna dig trygg är det viktigt med transparens. Vi guidar dig genom varje juridiskt steg och säkerställer att processer och kostnader är raka och tydliga. Det här är inte bara en del av vår policy utan även vårt löfte till dig.

Ökad tillgänglighet och effektivitet med teknik

Våra tjänster är designade att vara kvalitativa och effektiva genom att utnyttja modern teknik. Oavsett om det är en snabb konsultation eller om du behöver mer omfattande hjälp i en juridisk process så finns vi här och kan ge dig både snabb och skräddarsydd hjälp.

Vi hjälper dig mot sinnesro

Vårt team är specialiserade i svensk lagstiftning och finns tillgängliga att hjälpa dig oavsett om du kontaktar oss som privatperson eller som representant för ett företag. Vi hjälper dig vad du än har för juridiskt behov, vare sig det gäller en enkel konsultation, guidning, medling, förhandling eller representation i domstol. Genom att kontakta oss kan du vara säker på att du både får hjälp och sinnesro av att veta att du har nått en lösning.

Nadja

Anuta

Personlig juridisk hjälp ska vara en rättighet, inte ett privilegium

Att få juridisk hjälp ska inte vara svårt. Det ska finnas lättillgängligt för alla. Hos Kliently kapar vi alla hinder till juridisk hjälp genom att använda oss av modern teknik. I appen Kliently får du tillgång till flera duktiga och erfarna jurister, som tillsammans pratar många olika språk och har expertkunskap inom flera olika områden. Genom ett par enkla klick har vi gjort personlig juridisk hjälp tillgänglig för alla, och det är precis så det alltid ska vara!

Nadja Hatem & Anuta Sjunghamn

4000+

videomöten har bokats med våra jurister

Få snabbt och effektivt svar på dina juridiska frågor i appen Kliently. Oavsett vad du behöver hjälp med finns vi tillgängliga i appen.

85%

av frågorna vi får löser vi direkt under ett videomöte

Och när du behöver anlita en jurist kan du även göra det under ditt möte. Våra jurister ser till att du får en bra överblick över lösningar som passar dig.

20%

av våra kunder använder Kliently regelbundet

Oavsett vad du har för juridiska bekymmer framöver kan du alltid lita på att vi finns här för att ge dig sinnesro.

10%

bokas av kunder utanför Sverige

Oavsett var i världen du befinner dig har du alltid tillgång till svenska jurister direkt i appen Kliently.

Vårt kontor

Kliently

Brunnsgränd 7
111 30 Stockholm

info@kliently.se

Ladda ner appen Kliently och få hjälp redan idag