Om Kliently

Kliently är en digital plattform där du oavsett tid och plats, med tillgång till en smartphone, snabbt och enkelt kan få personlig juridisk rådgivning via videosamtal. Du får svar på dina juridiska frågor och kan anlita juristen i ditt juridiska ärende.

Varför startades Kliently?

Vi vet att det under livets olika skeden uppstår situationer där du behöver anlita en jurist eller har en juridisk fråga du behöver få besvarad. Du kanske behöver en jurist som hjälper dig med en skrivelse, i en tvist eller i en förhandling. Du kanske behöver veta dina rättigheter och skyldigheter. Eller så kanske du bara behöver veta hur du ska lösa ditt problem på egen hand på bästa sätt.

Vi vet att det kan vara svårt att veta vem du ska kontakta för just ditt juridiska ärende eller fråga. Vi vet också att nätverk, läge och språk kan vara några hinder på vägen att faktiskt snabbt få tillgång till en kunnig jurist för ditt ärende.

Klientlys vision är att demokratisera tillgången till juridik. Vi vill att alla, oavsett var en befinner sig, vilket språk en talar och hur stor eller liten plånbok en har – ska ha möjlighet att få tillgång till en jurist.

Hos oss kan du enkelt, snabbt och säkert komma i kontakt med en jurist. Genom att ladda ned Kliently-appen och svara på några frågor matchar vi dig med de jurister som är bäst lämpade för att hjälpa dig med ditt juridiska ärende. Du kan oftast få ett videomöte med en jurist samma dag.

Ladda ner appen Kliently och få hjälp redan idag