Vi lanserar en ny tjänst! – Personligt anpassade juridiska dokument.

kliently och juridok lanserar ny tjänst
Behöver du hjälp att ta fram juridiska dokument?

Onlinebaserade juridiska tjänster är inte nytt. Däremot är de flesta inte skräddarsydda utifrån användarens behov. Nu lanserar vi därför tillsammans med Juridok en tjänst som erbjuder möjligheten att snabbt skapa juridiska dokument som också specialanpassas av en jurist.

– Det juridiska landskapet är komplicerat och därför är det svårt att helt och hållet digitalisera juridisk hjälp. Många efterfrågar kombinationen av snabbheten och smidigheten i onlinebaserad hjälp tillsammans med vetskapen att hjälpen du får är anpassad till dig och dina behov. Det erbjuder vi nu till ett förmånligt paketpris tillsammans med Juridok, säger Nadja Hatem, VD hos Kliently.

Den nya tjänsten lanseras både på kliently.se och på juridok.se där användare kan klicka sig vidare för att skapa flertalet olika juridiska dokument. Dokumenten är anpassade både till privatpersoner och företag och erbjuds till fasta priser. Användaren väljer det dokument hen behöver, fyller i sina uppgifter och får sen hjälp att kvalitetssäkra dokumentet av en av Klientlys jurister.

– Den här tjänsten är unik i sitt slag. Vi behåller det traditionella där du får vägledning och hjälp av en jurist samtidigt som vi implementerar dagens techmöjligheter för att göra processen betydligt snabbare, smidigare och enklare för användaren, säger Nadja Hatem, VD hos Kliently.

Kliently är en digital tjänst som kombinerar traditionell juridik med teknologi för att förenkla och tillgängliggöra juridisk hjälp till en bredare massa. Sedan starten 2022 har tusentals människor från flera olika delar i Sverige och i världen lyckats få hjälp i frågor och ärenden kring svensk lagstiftning genom appen Kliently.

Juridok är en onlinebaserad interaktiv tjänst som låter användaren skapa kvalitetssäkrade juridiska dokument genom att besvara enkla frågor. Tjänsten syftar till att förenkla juridiken – med kunden i fokus – och är både prisvärd och smidig att använda.

­– Det här samarbetet kombinerar verkligen styrkorna hos både Juridok och Kliently och gör att vi kan erbjuda den personliga touch till onlinebaserad juridisk hjälp som många efterfrågar. Det gör att vi kan nå ut till ännu fler människor och med hjälp av Klientlys jurister kommer kunderna att få juridisk rådgivning och de anpassningar som behövs avseende deras juridiska dokument, till transparenta priser. Allt för att kunderna ska känna sig ännu mer trygga med sina juridiska dokument, säger Jens Holmberg, grundare Juridok.

För att testa eller kika på den nya tjänsten, klicka här.


För frågor om tjänsten, Kliently eller intervju med Nadja Hatem: 
Mejla nadja@kliently.se

För frågor om tjänsten, Juridok eller intervju med Jens Holmberg: 
Mejla jens@juridok.se

Ladda ner appen Kliently och få hjälp redan idag