Kliently satsar vidare – värvar från Mindler

Bild på Victor Axelsson
Victor Axelsson, ny CTO hos Kliently

Legal tech-bolaget Kliently forsätter sin resa mot demokratiseringen av juridik och juridiska tjänster. Nu ansluter Victor Axelsson, tidigare CTO hos Mindler, till bolaget i samma roll. 

Kliently har på kort tid seglat upp som en av legaltech-branschens främsta aktörer genom att tillgängliggöra juridiska tjänster för den breda allmänheten som är i behov av råd och hjälp av en jurist. 

Som ett led i utvecklingen och för att befästa sin position på marknaden genom att erbjuda än bättre tjänster, anställs nu Victor Axelsson som ny CTO. Victor kommer senast från motsvarande roll hos den digitala psykologmottagningen Mindler och tillträder sin tjänst omgående. 

Efter att ha varit med om att bygga upp Sveriges största digitala psykologmottagning som dessutom expanderat internationellt, känns det väldigt spännande att fortsätta min karriär med att återigen skapa en tjänst som gör stor skillnad för användaren. Jag ser många likheter och jag tror att mina erfarenheter kommer väl till hands för att utveckla och expandera Kliently till nästa steg, säger Victor Axelsson. 

Nadja Hatem, medgrundare och vd för Kliently, om rekryteringen:

Vi är väldigt stolta över att få knyta till oss en så erfaren nyckelperson som Victor Axelsson. Han har en mångårig erfarenhet och djupa insikter i de tekniska lösningar som behövs för att skapa det legal tech bolag vi vill kunna erbjuda envar i Sverige och på global nivå. Han blir en nyckelperson i vårt arbete att etablera Kliently som en självklar tjänst i varje individs vardag, för juridik är till för alla, den ska vara begriplig och tillgänglig.

Kliently erbjuder juridisk rådgivning till privatpersoner och småföretag via digitala möten till låg kostnad och på flera olika språk. Kliently lanserades i december 2021.

Nadja Hatem
vd och grundare
0736264843 
nadja@kliently.se

Ladda ner appen Kliently och få hjälp redan idag