Kliently nominerad till ett av Sveriges bästa tech-startups

Bild på vinnare av Ny Tekniks 33-lista.
Bild lånad av Ny Teknik

Tidningen Ny Teknik, som bevakar det senaste inom teknik, har nominerat Kliently till årets 33-lista. 33-listan är en årlig lista där Ny Teknik listar Sveriges absolut bästa tech-startups. Utav hundratals svenska startups väljer tidningen varje år ut 33 startups som de bedömer vara de mest innovativa och med potential att växa snabbt, inte bara inom Sverige utan även globalt.

Nu är Kliently ett av de företag som är nominerade till 33-listan. Ännu ett kvitto på att Kliently demokratiserar tillgången till svensk lagstiftning genom att göra det enkelt för människor att få hjälp, oavsett vart i världen de befinner sig.

Under den korta tid som Kliently har varit aktiv, har vi hjälpt människor med deras juridiska problem i alla delar av världen. Vi lever i en digital värld där människor förväntar sig access till juridik och jurister på ett enklare sätt. Det är en av anledningarna till Klientlys framgång. Människor i hela Sverige och på en global nivå kan nu, genom Klientlys app få snabb och enkel juridisk hjälp av en jurist redan samma dag, säger Nadja Hatem, VD och medgrundare, Kliently.

Läs mer om 33-listan hos Ny Teknik.

Ladda ner appen Kliently och få hjälp redan idag