Anuta är Kliently jurist

Anuta Sjunghamn arbetar som jurist på Kliently och är specialiserad på migrationsrätt och brottmål. Anuta bokas enklast via appen Kliently för kortare rådgivning. För att anlita Anuta i ett större ärende nås hon enklast per mejl via info@kliently.se.  

Anuta talar svenska, engelska och persiska.

Boka tid med Anuta

Iman är Kliently konsult

Iman Bayazi har mer än 15 års erfarenhet av att arbeta som jurist, främst med arbetsrätt, hyresrättsliga frågor, tvistelösning och avtalsrätt. Han är även väl anlitad i frågor som rör arbetstillstånd. Imans erfarenhet kommer från arbete på advokatbyrå, Kronofogdemyndigheten och som arbetsrättsjurist på Sveriges Byggindustrier. Förutom svenska och engelska talar Iman Bayazi flytande persiska.

Boka tid med Iman

Sunmal är Kliently konsult

Sunmal Djenah har arbetat som jurist sedan 2013 och har mångårig erfarenhet av migrationsrätt, brottmål, familjerätt och tvångsvård (LVU, LVM och LPT). Hon har arbetat på migrationsverket och som biträdande jurist på olika Advokatbyråer i Stockholm och i Skåne. Idag åtar hon sig uppdrag i migrationsrätt, brottmål, familjerätt samt tvångsvård. Förutom svenska och engelska talar Sunmal också flytande dari och persiska.

Boka tid med Sunmal