Kliently växer och söker en familjerättsjurist och en migrationsrättsjurist!

En bild med texten "Är du vår nya kollega?" för alla jurister som söker jobb.
Sök till oss redan idag!

Har du juristexamen och minst ett års arbetslivserfarenhet som jurist? Är du intresserad av att arbeta i ett snabbväxande legal tech-bolag? Då kan Kliently vara en arbetsplats för dig!

Vi söker dig som är flexibel, självständig och har förmåga att både ta in och förstå ny information. Vi ställer höga krav på juridisk analysförmåga och mycket goda kunskaper i svenska språket. Talar du ytterligare språk är det meriterande.

För oss är dina personliga egenskaper mycket viktiga och vi lägger stor tyngd vid det. För att trivas i rollen som jurist hos oss ska du tycka om att samarbeta med andra, men också kunna arbeta självständigt. Vi söker dig som är engagerad, omdömesgill, lösningsorienterad, prestigelös och noggrann. Du ska ha en hög grad av planerings- och prioriteringsförmåga så att du kan organisera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Hos oss blir du en del av ett växande team med jurister, utvecklare och marketing där det är självklart att stötta varandra och dela med sig av kompetens och erfarenhet.

Förändra branschen med oss!

Klientlys vision är att digitalisera den juridiska branschen. Känner du att du vill vara med på denna utvecklingsresa och delar vår vision, nämligen att tillgängliggöra juridiken för alla i Sverige på en global nivå, så hoppas vi att du söker dig till oss redan idag.

Skicka din ansökan komplett med personligt brev, CV, examensbevis och ev. andra relevanta intyg till info@kliently.se. Rekrytering sker löpande.

Anställningen är på heltid och tillsvidare. Provanställning gäller under de första sex månaderna. Tillträde sker enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.

Ladda ner appen Kliently och få hjälp redan idag