Gör din praktik hos oss!

Nu söker vi en praktikant som vill jobba hands on med kommunikation hos ett legaltech-bolag där målet är att demokratisera tillgången till juridisk hjälp.

Här finns möjlighet för dig att få utlopp för din kreativitet samtidigt som du kommer att få chansen att lära dig att arbeta med flera olika kommunikationskanaler. Du kommer att jobba tillsammans med och rapportera direkt till vår marknadsföringsansvarige och det finns möjlighet att arbeta både på kontor och på distans.

Vem är du?

Du brinner för kommunikation och förstår att kommunikation inte bara är orden vi talar. Det är bilder, videos, skrift, events, ja helt enkelt allt vi förmedlar till våra kunder. Du behöver inte vara en expert i formgivning, videoredigering osv, men du behöver kunna se på färdigt content och bedöma om innehållet är i linje med varumärket eller inte.

I och med att vi arbetar med juridik är det viktigt att du är detaljinriktad och uthållig. I ditt arbete kommer det vara viktigt att den information du arbetar med är korrekt och för det krävs att du dubbel- och trippelkollar alla detaljer du inte känner dig säker på.

Dessutom är du prestigelös och älskar att lära dig nya saker. Hos oss kommer du få möjligheten att jobba med flera olika kommunikationskanaler och med flera olika typer av uppgifter. Det spelar ingen roll vad du har för erfarenhet sen tidigare så länge du är orädd, villig att lära dig och kan ta konstruktiv feedback.

Några exempel på vad du kan få göra

  • Ta fram content till våra sociala kanaler, både rörligt och stillbild.
  • Skriva SEO-anpassade bloggartiklar.
  • Sätta ihop nyhetsbrev.
  • Planera och förbereda inför events.
  • Brainstorma och planera kring kommande kampanjer.

Hur söker du?

Skicka ett kort personligt brev där du med högst fem meningar beskriver dig som person (undvik gärna generella beskrivningar) och svarar på följande tre frågor:

  • Varför behöver vi dig?
  • Vad är det med den här tjänsten som tilltalar dig?
  • Vad vill du ha lärt dig efter din praktikperiod?
  • När börjar din praktikperiod och hur lång är den?

Du mejlar detta till info@kliently.se. Sista ansökningsdag är 22 januari. Vi svarar på ansökan löpande.

Ladda ner appen Kliently och få hjälp redan idag