Där traditionell juridik möter modern teknik

Vi erbjuder mer än bara juridisk support. Hos oss kombinerar vi juristernas erfarenheter och expertis med teknik för att driva meningsfulla framsteg inom det juridiska området. Vår resa började med en tydlig vision: att göra juridisk hjälp mer tillgängligt och inkluderande för att kunna hjälpa fler.

Genom att kombinera traditionell juridisk hjälp med dagens avancerade teknik möter vi ständigt nya möjligheter att både hjälpa och påverka. Hos oss är varje person i teamet en viktig del av helheten och spelar en avgörande roll i formandet av vad juridisk hjälp bör vara.

Möt teamet bakom Kliently

Vårt team består av begåvade jurister och talanger från alla delar av världen. Här finns jurister med lång erfarenhet och skarpa nyutexaminerade jurister, tech-fantaster, strateger och kundtjänstmedarbetare. Gemensamt för oss alla är att vi brinner för det område vi arbetar inom och vet att vi med gemensamma krafter kan göra Kliently ännu starkare.

Joina teamet

Vill du gå med i vårt team? Hos oss blir du en del av en arbetsplats som stöttar, inspirerar och växer tillsammans. Vi värdesätter personliga erfarenheter lika mycket som kompetens och uppmuntrar till en idérik arbetsmiljö med högt i tak där vi gemensamt arbetar mot samma mål.

Lediga tjänster

Vi söker alltid nya kollegor som delar vår vision för legaltech. Vi har ett ständigt växande team där olika perspektiv, erfarenheter och kompetenser värdesätts och tas vara på.

Här hittar du de tjänster vi söker kollegor till i dagsläget. Klicka på titeln du är intresserad av för mer information och hur du söker.

Just nu!

För tillfället finns det inga lediga tjänster.

Hittar du inte en tjänst som passar dig?

Även om vi inte har en annons ute för en tjänst som passar dig så är vi alltid öppna för att få kontakt med motiverade jurister och andra talanger som delar vår vision och vars kompetenser skulle passa hos Kliently. Om du brinner för att göra skillnad inom det juridiska området och vill arbeta med legaltech, vill vi gärna höra från dig.

Skicka en spontanansökan

Skicka gärna ditt CV och ett kort personligt brev där du berättar mer om varför du skulle passa hos Kliently och varför du vill vara med på vår resa. Då är chansen större att vi kontaktar just dig när vi har en öppning igen.

    Personal information

    Application details

    Upload files


    Joina oss på vår legaltech-resa. Just du och din kompetens kan vara precis det vi behöver i vårt team.