Juridisk hjälp genom ett par knapptryck

Välkommen till Kliently, där vi anser att juridisk hjälp är en personlig rättighet, inte ett privilegium. Vi är fast beslutna att förenkla tillgången till juridisk hjälp så att du, oavsett bakgrund, ekonomiska resurser eller juridisk kunskap, alltid har enkel tillgång till juridisk expertis.

Att få svar och lösningar på juridiska frågor behöver inte ta lång tid. På Kliently erbjuder vi både snabba lösningar på enklare juridiska frågor och mer omfattande hjälp vid komplexa ärenden.

Varför välja Kliently

Våra kunder är alla unika individer med olika behov och förutsättningar. För att kunna erbjuda effektiva juridiska lösningar är det därför viktigt att vi kan sätta oss in i kundens bakgrund och problematik på ett enkelt och smidigt sätt. Detta gör vi genom:

 • Personliga och relevanta lösningar
  Oavsett om du behöver direkt rådgivning för att snabbt få svar på en juridisk fråga eller om du behöver anlita en jurist för hjälp i ett längre ärende så skräddarsyr vi våra tjänster för att passa just dina behov.
 • Mångspråkig juridisk hjälp
  Det ska inte vara komplicerat att sätta sig in i svensk lagstiftning. Genom att erbjuda juridisk hjälp på flera olika språk kan vi hjälpa dig på det språk du är mest bekväm med.
 • Enkel åtkomst till juridiska resurser
  På vår hemsida hittar du flera avtal anpassade både för privatpersoner och företag. Där kan du välja att skriva avtalen själv på egen hand när du är i behov av ett standardavtal eller få hjälp att skriva avtalet tillsammans med en jurist om du har särskilda frågor eller behov och behöver få det skräddarsytt.
 • Snabb och tillgänglig juridisk hjälp
  Genom att utnyttja modern teknik ser vi till att den juridiska hjälpen blir lättillgänglig. I appen Kliently är du alltid bara ett knapptryck ifrån en jurist.
 • Transparent prissättning och tydlig process
  transparens är kärnan i vår verksamhet. Det innebär att du som kund alltid får ett kostnadsförslag på förhand, får information om möjlig finansiering om det är ett alternativ, inte behöver oroa dig för oväntade kostnader och får en tydlig översikt över nästa steg i processen.

Hos oss på Kliently får du inte bara juridisk hjälp; du får tillgång till en tjänst som alltid finns där för att ge dig svar och stöd i dina juridiska frågor och ärenden.

Effektiva rådgivningar

Behöver du svar på en juridisk fråga? Boka i så fall ett videomöte på 15 minuter för att snabbt få svar av våra jurister.

Ett videomöte på 15 minuter kostar 395 kr, kan bokas redan inom 24 timmar och erbjuder dig en snabb och effektiv lösning på dina juridiska frågor.

Utökad juridisk hjälp

När du har ett ärende som kräver juridisk hjälp under längre tid kan du enkelt anlita våra jurister genom ett videomöte direkt i appen Kliently.

Kostnaden för just ditt ärende beror på vad du behöver för hjälp och du kommer alltid att få ett kostnadsförslag på förhand av våra jurister.

Boka ett videomöte med en av våra jurister redan idag för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig nå en lösning.

Ladda ned appen och få hjälp redan idag

Juridiska avtal och dokument

Vill du skriva ett testamente? Behöver du en fullmakt, eller ett gåvobrev? Bläddra bland våra standardavtal och välj att skriva avtalet på egen hand eller att skräddarsy det tillsammans med någon av våra jurister.

Till juridiska avtal och dokument

Boka ditt videomöte

 • Ladda ned appen
  Börja med att ladda ner appen Kliently på AppStore eller Google Play. Genom den har du alltid tillgång till juridisk hjälp var du än befinner dig.
 • Enkelt att signa upp sig
  Ange din mejladress och välj att logga in med Mobilt BankID eller enbart med mejladressen.
 • Välj din jurist
  Du kan välja jurist utifrån det område de har specialiserat sig i eller utifrån språk. Du väljer vad som passar dig bäst.
 • Hitta rätt tid
  Scrolla bland juristernas tillgängliga tider och välj den slot som passar dig bäst.
 • Säkra betalningsalternativ
  Din tid bokas när betalningen är gjord. Vi erbjuder säkra tillförlitliga betalningsalternativ.
 • Logga in och starta mötet
  När det är dags för mötet loggar du in genom appen och klickar på din bokning. Och därefter är det bara att du ställer dina frågor.

Behöver du juridisk hjälp?

Oavsett om du har en snabb fråga eller behöver mer omfattande hjälp börjar du genom att boka ett videomöte med våra jurister. Hos oss kan du få tid redan inom 24 timmar och för bara 395 kr/videomöte.

Vi har ett brett team med jurister med olika specialområden. Tillsammans täcker de samtliga rättsområden och pratar över 10 olika språk.

Lätta på din oro och ångest. Ladda ner appen Kliently och få svar på dina frågor idag.

Ladda ner appen