Familjemedling

Advokatbyrån åtar sig både uppdrag som medlare förordnad av domstol i vårdnads-, boende- och umgängesmål samt uppdrag direkt från parterna i frågor som gäller barn eller ekonomisk familjerätt.

För er som inte vill gå till domstol utan vill använda er av medling för att försöka hitta en samförståndslösning kan kontakta oss direkt på 08-410 005 220.

Medling är en särskild metod för att lösa eller hantera konflikter. Våra medlare hjälper er som befinner er i en konflikt genom att hjälpa er att kommunicera om konflikten på ett konstruktivt sätt.

Vid en överenskommelse, hjälper våra medlare till att upprätta avtal och överenskommelser, t ex vårdnads-, boende-, umgängesavtal, överenskommelser om kommunikation, avtal om underhåll eller bodelning.

Vi har medlare medlar utöver svenska och engelska, även på arabiska och persiska. Byråns medlare är även särskilt tränade i Cross-border Family Mediation genom organisationen MiKK e V i Berlin, Tyskland.

Kontakta oss på 08-410 05 220 om ni är intresserade av medling i just ert ärende så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er som medlare.